Biztonságtechnikai szolgáltatások

A beléptető rendszer elsődleges feladata, annak megakadályozása, hogy egy adott területre illetéktelen személyek jussanak be. Egy jól megtervezett rendszerrel azonban egyéb előnyökre is szert lehet tenni. Meghatározható, hogy egy épületen belül egy adott dolgozó (vagy éppen látogató) mely területekre mehet, és melyekre nem. Amennyiben a rendszerhez megfelelő felügyeleti szoftver tartozik, számos hasznos információt lehet kinyerni a kártyaolvasók által összegyűjtött adatokból. A felügyeleti számítógépen tárolt adatokból például megjeleníthető, hogy ki mikor és hová lépett be, illetve egy adott dolgozó éppen hol tartózkodik. A be- és kilépési adatok ugyanakkor a munkaidő-nyilvántartáshoz is felhasználhatók, amelynek pontos vezetése ma már minden vállalatnak törvényben előírt kötelessége. Ezáltal a hiányzások (táppénz, szabadság), késések nyomon követése egyszerűsödik, és ez fontos adatokat szolgáltathat a bérszámfejtéshez is.
A különféle blokkoló eszközökkel – sorompókkal, elektromos zárakkal, elektromos kapukkal, forgóvillákkal– könnyedén szabályozható, hogy ki, mikor, melyik területre jogosult belépni.
A cégünk által kínált megoldások széles körűen lefedik a felmerülő igényeket, hiszen az egyszerűbb, kis létszámú felhasználótól egészen több száz felhasználót is kezelni képes rendszereket is forgalmazunk. Forgóvillák, sorompók telepítését is vállaljuk.

A behatolásjelző rendszerek elsődleges célja minél előbb jelezni, ha a védett területen mozgás, vagy bármilyen fizikai változás történik, ami az illetéktelen behatolást, betörést valószínűsítheti. Ezeket az eseményeket a riasztórendszer különféle érzékelőkkel figyeli. A behatolásjelző rendszer is a biztonságtechnikai megoldásaink szerves része. Riasztóközpontok, nyitásérzékelők, valamint különböző szenzorok telepítése is szerepel a palettánkon.

Manapság a bűncselekmények megelőzésében, illetve felderítésében komoly segítséget nyújtanak a megfelelően kiépített kamerarendszerek. A megfelelően beállított kamerák képeivel felderíthetők a már elkövetett bűncselekmények, szabálytalanságok. A kamera puszta jelenléte nagyban hozzájárul, hogy ne tekintsék potenciális célpontnak ingatlanunkat.

Egy jól megtervezett és kiépített tűzjelző rendszer szinte észrevehetetlen egy épületen belül, ám vészhelyzet esetén akár emberéleteket is menthet. Szakképzett kollégáink által kiépített tűzjelző rendszereink megfelelnek a legmagasabb szintű biztonsági előírásoknak.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen árajánlatot az Ön igényeinek legmegfelelőbb vagyonvédelmi megoldásra!